Ajankohtaista

Salibandykausi jatkuu lomien jälkeen. Harrastamisen tukea edelleen haettavissa.

Salibandyhommat jatkuvat normaalisti kaikilla SBT PaPon joukkueilla. Vaikka koulut alkavat vasta 8.1 joukkueemme reenaavat normaalisti jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Ainoastaan salibandykerhot jatkuvat 10.1 keskiviikkona.

Salibandyharrastamisen taloudellista tukea voi edelleen hakea sbtpapo.fi sivustolla olevan linkin kautta. Hakulomake poistuu sivuilta 21.1.

Ja vihdoinkin SBT PaPon fanipipoja on myynnissä 15€ kappale hintaan. Pipoja myydään/varataan harjoituksissa ja pelitapahtumissa tai suoraan seuratyöntekjältä. Joukkueenjohtajat ja valmentajat ottavat pipovarauksia vastaan ja lunastavat varatut pipot seuratyöntekijän kautta. Nopeat syövät hitaat pipomyynnissä. Kokoja on saatavilla junior- ja seniormalleja. Juniormallit harmaamustia ja seniormallit mustia. 

Kuvia syyspelikaudelta kommentteineen SBT PaPon facebookissa linkki: https://www.facebook.com/Sbtpapo/ Paljon on harrastettu liikuntaa ja pelattu pelejä syksyn aikana soveltavan liikuntakerhon liikuntatuokioista aina unisiin aamureeneihin ja miesten ailahteleviin kolmosdivarimatseihin. Tästä jatketaan kohti uusia kevät- ja talvikauden pelejä. Viikonloppuna 6.-7.1 SBT papon joukkueista tulessa ensimmäisenä vuonna 2018 ovat C-tytöt, jotka pelaavat vuoden ensimmäiset pelinsä Karhuareenalla Ulvilassa. Tyttöjen pelit klo 12.00 SBT PaPo vs. Steelers II ja klo 14.00 KaPa-65 vs. SBT PaPo

 

VIELÄ ON AIKAA TÄYTTÄÄ TUKIHAKEMUS
Parkanon Ponteva tukee salibandyn kausimaksujen 2018 osalta niitä perheitä ja harrastajia, joilla toiminnassa mukana oleminen koetaan haasteelliseksi taloudellisista syistä. Tukihakemus täytetään sähköisesti seuraavan linkin kautta: Täytä hakemus tästä
Lomakkeen voi myös tulostaa ja toimittaa paperiversiona joukkueen valmentajalle, joukkueenjohtajalle, seuratyöntekijälle tai lähettää postitse osoitteeseen Rauhalanraitti 6. 39700 Parkano(kirjekuoreen merkintä salibandyn tukihakemus). Tukilomake: Salibandyharrastuksen tukilomake 2018 SBT PaPo. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja tuen saajille ilmoitetaan päätöksistä maaliskuussa 2018.
Hakuaika 21.12.2017-16.3.2018