Ajankohtaista

Kesäharjoitukset pyörähtävät käyntiin maanantaina 4.6.

Salibandyjoukkueiden kesäharjoitukset käynnistyvät maanantaina 4. kesäkuuta. Ohjattuja harjoituksia jokaiselle joukkueelle tulee yhdet viikossa. Tämän lisäksi pelaajille annetaan ohjelmat omatoimista kesäharjoittelua varten. Ohjatut harjoitukset järjestetään juhannukseen saakka tämän aikataulun mukaisesti Urheilutalolla:

Maanantai 19:00-20:30 Naiset
Tiistai 15:00-16:30 D-tytöt
Keskiviikko 19:00-20:30 C-tytöt
Torstai 16:30-18:00 E/D-pojat
Torstai 18:00-19:30 C/B-pojat

Joukkuejaot menevät tässä vaiheessa vielä kauden 2017-18 joukkueiden mukaisesti. Harjoituksiin tulee pelaajien ottaa mukaan ulko- sekä lajivarusteet. Pääpainopisteinä juhannukseen saakka ovat koordinaatio/kehonhallinta sekä keskivartalon vahvistaminen ja sivupainopisteinä lajitaitojen ylläpitäminen sekä peruskestävyys. Juhannusviikolla informoidaan jatkosta.

 

 

Salibandykausi jatkuu lomien jälkeen. Harrastamisen tukea edelleen haettavissa.

Salibandyhommat jatkuvat normaalisti kaikilla SBT PaPon joukkueilla. Vaikka koulut alkavat vasta 8.1 joukkueemme reenaavat normaalisti jo tammikuun ensimmäisellä viikolla. Ainoastaan salibandykerhot jatkuvat 10.1 keskiviikkona.

Salibandyharrastamisen taloudellista tukea voi edelleen hakea sbtpapo.fi sivustolla olevan linkin kautta. Hakulomake poistuu sivuilta 21.1.

 

Ja vihdoinkin SBT PaPon fanipipoja on myynnissä 15€ kappale hintaan. Pipoja myydään/varataan harjoituksissa ja pelitapahtumissa tai suoraan seuratyöntekjältä. Joukkueenjohtajat ja valmentajat ottavat pipovarauksia vastaan ja lunastavat varatut pipot seuratyöntekijän kautta. Nopeat syövät hitaat pipomyynnissä. Kokoja on saatavilla junior- ja seniormalleja. Juniormallit harmaamustia ja seniormallit mustia. 

 

Kuvia syyspelikaudelta kommentteineen SBT PaPon facebookissa linkki: https://www.facebook.com/Sbtpapo/ Paljon on harrastettu liikuntaa ja pelattu pelejä syksyn aikana soveltavan liikuntakerhon liikuntatuokioista aina unisiin aamureeneihin ja miesten ailahteleviin kolmosdivarimatseihin. Tästä jatketaan kohti uusia kevät- ja talvikauden pelejä. Viikonloppuna 6.-7.1 SBT papon joukkueista tulessa ensimmäisenä vuonna 2018 ovat C-tytöt, jotka pelaavat vuoden ensimmäiset pelinsä Karhuareenalla Ulvilassa. Tyttöjen pelit klo 12.00 SBT PaPo vs. Steelers II ja klo 14.00 KaPa-65 vs. SBT PaPo