Alkukauden kuulumisia

SBT Papon salibandyjoukkueet ovat lähes kaikki aloittaneet urakkansa sarjakaudella 2017-2018. Ainoastaan C-tyttöjen osalta pelit alkavat tulevana viikonloppuna Hämeenkoskella.

Miesten edustuksen sysimusta kahden tappion ensimmäinen turnaus 3-divarissa, kääntyi kotiturnauskessa oikeaan suuntaa, kun joukkue voitti molemmat pelinsä. 14.10 pelatuissa otteluissa SBT PaPo kaatoi ensimmäisessä pelissään Soittorasia IV maalein 3-2 ja toisessa ottelussa Tamperelaisen DTT maalein 3-1. Nyt peleissä oli mukana koko miesten rosteri ja tekeminen oli paljon parempaa kuin kauden avausturnauksessa. Edustus on tällä hetkellä silti neljäntenä sarjataulukossa.

http://salibandy.fi/tulokset/…

Miesten kakkonen 6-divarissa aloitti kautensa mallikkaasti Virroilla 7.10 nappaamalla molemmista otteluistaan voitot. GHB kaatui maalein 5-2 ja KU-68 II maalein 6-4. SBT PaPo on puhtaalla pelillä sarjansa kolmantena.

http://salibandy.fi/tulokset/…

Naisten joukkue aloitti kautensa kolmosdivarissa Uuraisilla 30.9 yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Tämän kauden harjoitusvastuksenakin tutuksi tullut KyPo taipui maalein 4-2, mutta RoPon naiset olivat SBT PaPoa parempia tällä kertaa maalein 5-4. Naiset sarjataulukossa viidentenä.

http://salibandy.fi/tulokset/…

SBT PaPon B-pojat kohtasivat Raumalla ensimmäisessä eliittisarjan karsintaturnauksessaan Ilves II:sen ja SCU II:sen. SCU:lta pojat ottavat pisteet kotiin viimehetken upealla voittomaalilla ja peli päättyi 2-3. Ilves-peli oli sitten mitä oli. Peli ei lähtenyt luistamaan ja paikoista ei pistetty sisään, mutta vastustaja pisti. Peli päättyi lopulta Ilvekselle 7-0.

http://salibandy.fi/tulokset/…

C-pojat ovat aloittaneet kautensa tappioitta. Ensimmäisessä turnauksessa Parkanon Urheilutalolla 15.10. pojat pelasivat todella mallikkaasti vaikkakin viimeisestä pelistä ei voittoa irronut, vaan tasapeli Urhoa vastaa maalein 5-5. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat vain pari palaa kakkua, kun SBT PaPo päihitti ensin Nokian KRP:n 9-3 ja toisessa KeiKyn katkaisuottelussa maalien 15-3. pojat hienosti sarjataulukossa kakkosena.

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-pojat-ss-pc2-32/2884

D-pojat pelasivat Nokialla 14.10 kauden ensimmäisen turnauksensa. Kahdesta tappiosta huolimatta pojat suoriutuivat hatun noston arvoisesti, sillä suurin osa SBT PaPon D-pojista on vielä E-ikäisiä ja pelaavat itseään vanhempien joukossa. Pelit pelattiin suraavin tuloksin SBT PaPo- RoPo 5-7 ja YPa-SBT PaPo 8-4.

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d2-pojat-ss-pd2-34/2994

Uusi D-tyttöjen joukkue avasi kautensa Lammilla 7.10 ja tulikaste sarjaan olikin melkoinen. Vaikka pari suurinumeroista tappiota tulikin eivät tytöt siitä hetkahtaneet vaan hymyssä suin palattiin takaisin kotiin. Tästä jatketaan harjoittelua ja kohti seuraavia turnauksia. SBT PaPo – Pirkat 1-12 ja LASB – SBT PaPo 11-2.

SBT PaPon nuorin sarjajoukkue E-pojat pelasivat elämänsä ensimmäisen salibandyturnaksen Sastamalan Keikyällä 14.10. Tulevaisuuden miesten edustusjoukkueen pelaajat saivat kokea sarjapelaamisen tunnelman ja joukkuehengen ensimäiset pihaukset. Pojat pelasivat ymmärrettävästi hieman jännityksessä, mutta silti iloisella mielellä. Vaikka kaksi tappiota tulikin tärkein tavoite saavutettiin, kun joukkueesta muodostui yhtenäinen porukka tämän turnaustapahtuman johdosta. Pelit päättyivät seuraavasti SBT PaPo – RSS Panthers 1-13 ja SBT PaPo – TFT 0-12. Tästä jatketaan harjoittelua ja pelaamisen oppimista.

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/e2-pojat-ss-pe2-34/3070

Seuraavat SBT PaPon ottelut pelataan siis C-tytöissä 21.10 Hämeenkoskella. Työt saavat vastaansa silloin Rss Panthersin ja YPan.

http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tytot-ss-tc-31/2889

Ps. syyslomalla harjoittelemme normaalisti, niin sarjajoukkueiden kuin kerhojenkin osalta.

-Antti, SBT PaPo