C-tyttöjen turnaus 27.1. – haastattelussa Veera Niemenmaa

SBT PaPon C-tyttöjen jatkosarja jatkuu sunnuntaina kotiturnauksella Parkanon Urheilutalolla. Tällä hetkellä PaPo taistelee haastajasarjan aluefinaalipaikasta lohkokakkosena ja aluefinaaliin pääsee lohkosta kaksi joukkuetta. Niskaan hengittää KooVee tasapisteissä PaPon kanssa, mutta sunnuntaina olisi hyvä sauma parantaa asemia taistelussa. Ennakkotunnelmia viikonloppua varten kertoo meille C-tyttöjen maalivahti Veera Niemenmaa.

C-tyttöjen jatkolohkosta (kaksi parasta haastajasarjan aluefinaaliin) on nyt pelattu kuusi ottelua ja jäljellä on yhdeksän. PaPo on kerännyt kuudesta ottelusta neljä voittoa ja on tällä hetkellä lohkossa toisena. Mikä on tavoitteena loppukaudelle?

VN: No, ainakin pitää se kakkossija, ettei ainakaan tiputa. Mutta kyllä se ykkössijakin olisi ihan kiva ottaa.

Miten tuo tavoite saadaan toteutumaan?

VN: No, ööö… Tarvitaan kovatempoisuutta ja aktiivisuutta siellä kentällä.

Sunnuntaina Urheilutalolla kotiturnauksessa vastaan asettuu lohkoa puhtaalla pelillä johtova Pöytyän Urheilijat ja viidentenä majaileva Lempäälä Sport. Mitä on PaPolta on odotettavissa? Entä sinulta?

VN: Pöytyää vastaan tulee varmaan aika tasainen, koska viimeksi hävittiin sille. Ja sitten Lempäälää vastaan mä en oikein tiedä. Me ollaan voitettu se monta kertaa keskeytyksellä (12 maalin ero) ja varmaan aikalailla samanmoista tulosta olisi odotettavissa. Ja henkilökohtaisesti… En tiedä. Ei ole vielä ilmoitettu miten maalivahdit pelaa, mutta olen aika varma, että pelaan Pöytyy vastaan, mutta en tiedä.

Miten kausi on sinulla C-tytöissä mennyt tähän saakka? Oletko tyytyväinen?

VN: No, aika tyytyväinen, mutta kyllä ne jotkut ottelut olis voinut vähän paremminkin mennä.

Mitkä ovat tärkeimmät kehittämiskohdat sinun omassa pelissä ja mitä pitää tehdä, että ne asiat kehittyisivät?

VN: Ehkä enemmän rauhallisuutta ja sitten sitä pelin ohjaamista vielä enemmän. Ja yksi kehityskohta on, että olen huono torjumaan sellaisia vetoja, jotka tulee laidasta päin. Torjun hyvin siitä keskeltä, mutta reeneissä saisi enemmän olla harjoitteita, joissa tulisi sieltä laidasta vetoja, niin sais siihen harjoitusta.

Miksi sunnuntaina kannattaa tulla hallille?

VN: Koska me aiotaan voittaa! Ja koska täytyy tulla kannustamaan meitä, että me voitetaan.

C-tytöt pelaavat Parkanon Urheilutalolla sunnuntaina 27.1.2019 kello 11:00 Pöytyän Urheilijoita vastaan ja kello 16:00 Lempäälä Sportia vastaan. Vastaa sinäkin Veeran kutsuun ja tule kannustamaan PaPo voittoihin!