Parkanon Kaupungin Salibandymestaruusturnaus

 

OTTELUOHJELMA

Turnauksen järjestelyistä vastaa salibandyseura SBT PaPo.

Turnauksen osallistumismaksu on 80 €. Joukkueen tulee maksaa osallistumismaksu turnauksen järjestäjälle samassa yhteydessä, kun joukkue toimittaa pelaajalistansa kahvioon ennen ensimmäistä peliä.

Turnauksessa noudatetaan voimassa olevia Suomen Salibandyliiton kilpailusääntöjä. Poikkeuksena kilpailusääntöihin ovat otteluiden peliajat, jotka alkusarjassa ovat juoksevaa peliaikaa 20 minuuttia ja pudotuspeleissä kaksi kertaa 10 minuuttia.

SBT PaPo:n edustusjoukkueen pelaajat toimivat otteluissa tuomareina. Ottelut tuomitsee yksi tuomari. Tuomarimaksu sisältyy osallistumismaksuun. Turnauksen toimitsijatehtävistä vastaavat SBT PaPo:n edustusjoukkueen pelaajat.

Jokaisen joukkueen tulee toimittaa pelaajaluettelonsa, maximi pelaajien määrä 1+13 (näitä ei vaihdeta päivän aikana), turnauksen järjestäjälle 15 minuuttia ennen ensimmäisen ottelun alku. Pelaaja luetteloon ei saa lisätä pelaajia päivän aikana. Pelaajien on oltava vähintään 15 vuotiaita.

Salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelaavien kenttäpelaajien määrää on rajoitettu siten, että joukkueesta kentällä saa olla kerrallaan korkeintaan yksi Suomen Salibandyliiton alaisissa sarjoissa pelannut pelaaja, pois lukien naiset ja miehet 6 div. Joukkueen maalivahti saa olla sarjapelaaja, eikä hän rajoita kentällä olevien sarjapelaajien määrää. Vuonna 1999 ja sen jälkeen syntyneet käyttävät suojalaseja!

Turnaukseen otetaan kahdeksan ensin ilmoittautunutta joukkuetta.

Turnauksen järjestäjä ei ole vakuuttanut pelaajia, joten jokainen pelaaja vastaa omasta vakuutuksestaan.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden aikataulujen ja sääntöjen muutoksiin.

Otteluohjelman löydät tästä osoitteesta: http://papo.fi/salibandy/puulaakin-otteluohjelma/

Ilmoittautumiset: Marko Hulkkonen 040-5157897