Jalkapallokerho

Ilmoittautuminen kesän 2020 jalkapallokerhoon on avoinna!

FC PaPo järjestää jälleen tänäkin kesänä perinteisen koko kesän kestävän jalkapallokerhon vuosina 2004-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Kerhoissa harjoitellaan jalkapallon lajitaitoja sekä pelataan jalkapalloa erilaisina pelimuotoina. Mahdollisuuksien mukaan halukkaille kerholaisille järjestetään myös harjoitusottelu/-ita.

Kerho alkaa suunnitelman mukaisesti kesäkuun alussa koulujen lomien alkaessa ja päättyy heinäkuun lopussa. Lopullisen aikataulun määrittää koronatilanteen eteneminen. Osallistumismaksu on 70€ ja se sisältää vakuutuksen. Lopullisen osallistumismaksun suuruuteen vaikuttaa, kuinka pitkän ja kattavan kerhon saamme kesän olosuhteet huomioiden järjestettyä.

Mukaan jalkapallokerhoon tarvitset omalla nimelläsi varustetun jalkapallon, oman juomapullon sekä säänmukaisen urheiluvarustuksen. Suositeltavaa on myös käyttää jalkapallokenkiä ja säärisuojia sekä päähinettä aurinkoisen kelin sattuessa kohdalle.

Otetaan koronaepidemian aikana seuraavat asiat huomioon: Harjoituksiin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Kokoontuminen kentälle juuri ennen vuoron alkua, että edellinen ehtii poistua ja vältetään turhat kohtaamiset. Pukuhuoneet eivät ole käytössä pallokentällä vaan ainoastaan WC. Mukana pitää olla omat juomapullot ja pallot. Kavereiden välineihin ei kosketa! Harjoituksissa ei käytetä liivejä ja yhteisiä maalivahdin varusteita. Maalissa voi olla omilla hanskoilla. Kartioihin ja muihin yhteisiin välineisiin saavat koskea vain valmentajat. Kädet puhdistetaan käsidesillä ennen harjoituksia valmentajien toimesta. Palloon ei kosketa käsin. Tänä kesänä meillä on käytössä futsal-tyyppisesti sivurajapotkut. Mikäli harjoitteiden aikana syntyy jonoja, jätetään turvaväli seuraavaan. Muistakaa pitää muutenkin huoli yleisestä hygieniasta ja terveydestä. Harjoituksiin ei saa koskaan tulla kipeänä!

Harjoitusryhmät ovat seuraavat:

ma klo 17.00-17.55 ja ke klo 16.30-17.25          10-11 ja 12-14 -syntyneet

ma klo 18.05-19.00 ja ke klo 17.35-19.00          07-09 ja 04-06 -syntyneet

Harjoituksista poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan PaPon nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa sekä vanhemmille sähköpostitse.

Ilmoittaudu näiden linkkien kautta:

2004-06 -syntyneet

2007-09 -syntyneet

2010-11 -syntyneet

2012-14 -syntyneet

Tervetuloa mukaan nauttimaan kesästä ja jalkapallosta!!